Stuurgroep

De stuurgroep van EUKA bestaat uit de voorzitter, een groep representatieve bedrijven, de Captains of the Drone Industry, het team en een aantal waarnemers vanuit federaties, kennisinstellingen en de Vlaamse overheid. Deze groep heeft als rol het aansturen en adviseren van de werking en de planning van EUKA.

Voorzitter

Tom Willemen

Willemen Groep

“Willemen Groep bouwt permanent aan de toekomst. Daarom neem ik een trekkersrol op binnen de EUKA; dat past helemaal binnen de visie van ons bedrijf. Ik wil drone-bedrijven en de eindgebruikers van deze nieuwe technologie helpen om voortdurend al het bestaande in vraag te stellen op basis van veranderende noden van de markt.

We moeten de ambitie hebben hen samen te brengen, samen te laten werken, ervaringen te laten delen en te laten streven naar een voortdurend verbeteringsproces. EUKA is daarvoor het ideale platform, dat alleen maar kan slagen als alle stakeholders, waaronder ikzelf, hun rol vol enthousiasme opnemen.

De wereld van drone-toepassingen is slechts begrensd door onze verbeelding. En dat betekent niets dan goed voor deze sector!”

Captains of the Drone Industry

De ‘Captains of the Drone Industry’ voegen hun expertise en inhoud toe aan de stuurgroep van EUKA. Vanuit hun unieke positie als pioniers van de jonge drone-industrie kunnen zij de innovatieve koers van EUKA mee helpen bewaken.

Rob De Roo

Vives

Lieve Van Gijsel

Aetos Drones

Jürgen Verstaen

UniFly

Vishal Punamiya

Sitemark

Jonas Van de Winkel

Argus Vision

Michael Maes

EuroUSC-Benelux

Kennispartners & Federaties

De Kennispartners en Federaties van EUKA dragen met hun expertise op het gebied van innovatie en technologie bij aan het opzetten van talloze innovatieprojecten binnen de nieuwe drone-industrie. Samen met andere actoren binnen de drone community en in verschillende sectoren zoals de bouw, landbouw, security, logistiek, ed. stimuleren en ondersteunen zij vanuit hun onderzoeksperspectief de innovatieve samenwerkingsinitiatieven.

Kristin Vreys

VITO

Stefan Van Baelen

IMEC

Lieven De Meyer

Flanders Make

Ilse Vermeulen

UCLL

Tom De Schepper

Vlaamse Vereniging voor Steden & Gemeenten (VVSG)

Didier Venneman

Port of Antwerp

Partners

De commerciële partners van EUKA voegen eveneens hun expertise en inhoud toe aan de stuurgroep van EUKA, zij het vanuit een heel ander standpunt: dat van de industrie die vandaag en morgen aan de slag gaat met de nieuwe drone-technologie. Zij hebben kennis van marktsegmenten in de verschillende sectoren zoals de bouw, landbouw, security, logistiek, ed. waardoor we heel precies kunnen inzetten op die projecten en evenementen die de drone-industrie concreet vooruithelpen.

Lode Peeters

Tobania

Tom Hoogmartens

Hoogmartens Wegenbouw

Erik Lamoral

H.Essers

Alexander Laquiere

Willemen Groep

Erwin Nouwen

Cegeka

Danny Vandormael

SERIS Security

Frank Vanwelkenhuyzen

DroneMatrix

Pin It on Pinterest